Post by grounoutittidi on Mar 15, 2022 8:53:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese N5~N1 (JPro) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese N5~N1 (JPro) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (багато ключів) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese N5~N1 (JPro) 2022 version ▞▞▞
Мені подобається ця програма для мого вивчення японців
Так багато в одному додатку! Я з нетерпінням чекаю цього.😊
Learn Japanese N5~N1 (JPro) शिक्षा zer
Цей додаток надзвичайно чудовий. Це чудовий додаток, яким я коли-небудь користувався. Це дійсно корисно для тих, хто хоче вивчити японську. У нього є функція, завдяки якій ви дуже легко запам’ятовуєте кандзі, ви можете шукати світи в цій програмі та також можете малювати світи. Мені дуже подобається ця функція, тому що дуже легко знайти слово. І ця програма має багато функцій, які ви не повинні пропустити.
Майже все в одному і ідеально. Дуже дякую.これからも宜しく、がんばって下さい。。。
Я щойно оновив додаток, воно того варте
Для завантаження аудіофайлів потрібен доступ до ваших матеріалів. Не зацікавлений.
Хороший. Яка різниця між JPro та iMina? Який із них найкращий? Підкажіть, будь ласка.
Одне з найкращих програм для навчання японської мови, які я коли-небудь бачив. Так багато варіантів, які я можу вибрати, щоб дізнатися, який з них, навіть якщо він безкоштовний. Не так, як більшість додатків, за які потрібно платити, щоб вивчати більш розширені можливості. Ця програма, безсумнівно, добре виконана, тому що намагання зробити додаток дає мені бажання оновити лише для підтримки творця цього додатка через те, наскільки досконала та добре виконана програма . 10/5.
Це чудова програма для вивчення nihongo desu
Нехороша програма, будь ласка, не завантажуйте її
Дуже хороший додаток
Це найповніша програма для навчання JLPT та вивчення японської мови в цілому!
Дуже гарний додаток. Він містить все, що вам потрібно для проходження jlpt
Дякую власнику
Не вдається відтворити звук. Марна програма.
Ця програма дуже допомагає мені з граматикою
Я можу сказати, що це найкращий додаток для тих, хто хоче самостійно вивчати японську мову.
Не можна використовувати, завжди виходить з ладу
Не оновлюйте, якщо ви шукаєте використання на iphone або android...оскільки вони будуть стягувати з вас окремо на кожному пристрої...послуга не дуже добра...
Я щойно оновив лише тому, наскільки це корисно і корисно для мене. Дякую за цей чудовий додаток! Пропозиція: я б хотів натиснути кнопку «подобається» (зірочка) на флеш-картці!
သုံးကြည့်မယ်
Я думаю, що це афективно
Непридатний. Завжди розбивається
це найкращий додаток
хороший додаток
Користуюся цією програмою вже тиждень, і як учень середнього рівня, ця програма поки найкраща для вивчення японської мови. Він охоплює все, що вам потрібно навчитися для JLPT. Дивовижний організований вміст, абсолютно безкоштовний, крім того, що вам потрібно побачити деякі оголошення, які, до речі, ви можете пропустити. Єдине, що потребує покращення, це, мабуть, частина оновлення. Він потребує певного методу відновлення або синхронізації для людей, які використовують декілька/різних пристроїв.
Гарний додаток
Чудова робота розробників. Мені це дуже подобається, це дуже корисно та надзвичайно для студентів.
Простий у використанні та розумінні. Серед інших я рекомендую цей додаток. Субараші!
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Izglītība inyk
Чудовий додаток!
Це дуже важливі програми, знання японської мови
Ця програма дуже допомагає мені на японській мові!!Є так багато корисних функцій від рівня N5 до рівня N1...і для початківців також!!Встановіть його!!
Ефективний і простий у застосуванні
Мені подобається цей додаток.
Одразу розбився, коли я спробував ним скористатися, також я не очікую завантажувати програму лише для того, щоб завантажити її більше, коли я її відкрию, а потім, зрештою, довго вона все одно не працюватиме, і це "Minna no Nihongo", а не mina як на ім'я міна...
FlightStats Călătorii și informații locale jps
Це дивовижно!!
Чудовий додаток! Але мені потрібно більше аудіофайлів. не всі граматичні файли мають пояснення. Дякую
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Læring fmn
гарна колекція граматичних елементів
Досить повний додаток для японської мови.
Чудовий додаток для початківців, як я! Простий і приємний у використанні! Велике спасибі.
Я вивчив японську мову за оригінальними книгами Minna no nihongo 9 років тому, і це просто дивовижно, коли все об’єднано в такий захоплюючий спосіб. Цілком варто оновити, щоб позбутися реклами. Дякуємо, що створили цей законний навчальний додаток!
Корисний і простий у використанні для довідок і навчання, дякую за додаток.
Ця програма спочатку виглядає добре, (оскільки я вивчаю кандзі), я відразу ж попрямував до розділу кандзі, щоб побачити, як його викладають, і на мій подив я побачив, наскільки неефективно його викладають, показують порядок штрихів і це спів- зв'язок з іншими кандзі пояснюється добре, але для багатьох кандзі я бачив, що лише піктограма була показана як пояснення її значення в as story, а не буквальне визначення, що робить значення кандзі, яке ви вивчаєте, досить туманним .
Жах, після кожного слова у мене майже реклама
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Izglītība inyk
Я завантажив цю програму два дні тому, і я був дуже щасливий!! бо я думаю, що це дійсно добре! Як все організовано, пояснення, аудіо, я думаю, все ідеально! але сьогодні почалися проблеми. Я спробував відкрити розділи, і він відправляє мене на головний екран і каже, що сталася помилка, і що мені потрібно закрити програму. я спробувала все!! я побачив в іншому огляді (на який ви відповіли), що у мене повинно бути щонайменше 0,5 ГБ безкоштовно, і я маю набагато більше, ніж це!! Будь ласка, допоможи мені!!!!
Це найкращий додаток для вивчення японської мови👌👌👌🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵
Так добре. додаток
Чудовий додаток, все в одному
ТЕМНА ТЕМА, будь ласка