Post by grounoutittidi on Mar 15, 2022 8:38:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teeny Titans - Teen Titans Go! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teeny Titans - Teen Titans Go! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς για κλειδιά αύξησης ▞▞▞
▞▞▞ Teeny Titans - Teen Titans Go! 2022 version ▞▞▞
θα είναι καταπληκτικό αν υπάρχει ένα cloud safe
Δεν με αφήνει να παίξω το παιχνίδι και θέλει να απεγκαταστήσω περισσότερα παιχνίδια για αποθήκευση
Κτύπησα την κουκούλα
Το werst
Είναι καιρός να μην προσθέσετε νέους χαρακτήρες, προσθέστε μερικούς νέους χαρακτήρες
Απλά τρομερό.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει un update όπως αλλαγή χαρακτήρα, multiplayer, περισσότερα τουρνουά και περισσότερα σύκα. Αλλά είναι ένα φοβερό παιχνίδι, οπότε μπορείτε να μου δώσετε το αίτημά μου
Έγινα ο μεγάλος πρωταθλητής των εφήβων και έκπληκτος ότι η κουκούλα με κουκούλα ήταν ο κύριος Τσίμπι, νόμιζα ότι ήταν slade ο κ. Τσίμπι είναι μικρός και η κουκούλα είναι ψηλή και κέρδισα τον κ. Τσίμπι, οπότε τώρα έχω τη σιλουέτα του
Είναι διασκεδαστικό, αλλά η ιστορία είναι κάπως.
θέλω πίσω χρήματα γιατί το παιχνίδι είναι χάλια
Χρειάζεται πάντα για να το κατεβάσετε αλλά αξίζει τον κόπο!!!!!!!!!!!!!
Κατάφερα να νικήσω το παιχνίδι σε μια μέρα, προσθέστε περισσότερες αποστολές παρακαλώ. Και το batrobin είναι στο παραλιακό κατάστημα
Σύρετε για να μετακινηθείτε και πατήστε για μετακίνηση χρειάζεται επίσης βελτίωση. Κατά τα άλλα, άλλο ένα καλό παιχνίδι από το στούντιο. Αξίζει κάθε δεκάρα.
Θέλω επιστροφή χρημάτων
Δεν μπορώ να το κατεβάσω, έχω αρκετό χώρο αλλά δεν θα εγκατασταθεί!
Όλη η πρόοδός μου έχει εξαφανιστεί μετά την εκ νέου λήψη χωρίς τρόπο φόρτωσης των αποθηκευμένων δεδομένων μου στο cloud. Πώς μπορώ να το πάρω πίσω;
είναι καλό. Μπορείτε ακόμη και να βάλετε ένα σύκο σε μικρούς τιτάνες 2
Πού είναι το ηλεκτρονικό μου αρχείο αποθήκευσης! Μετακόμισα σε νέα συσκευή.
Teeny Titans - Teen Titans Go! Strategiya asy
καλό διασκεδαστικό παιχνίδι rpg
Σπατάλησα τα χρήματά μου και το κατέβασα. μετά τη λήψη, πατάω την εφαρμογή και ήταν όλα μαύρα και ξαφνικά πήγε Αρχική
πολύ διασκεδαστικό αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει βαρετό
Balls Breaker HD Casual ducb
Οι μόνοι έφηβοι τιτάνες πηγαίνουν σαν παιχνίδι
Απλώς το λατρεύω αλλά δεν θα εμφανίζεται στην οθόνη μου
Θέλω επιστροφή χρημάτων
Teeny Titans - Teen Titans Go Strategia pff
χαζός. \
Δεν μπορώ να βγάλω τον Robin από το ράφι
Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Teen Titans και το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι ο Robin είναι ένας πολύ ενοχλητικός χαρακτήρας, ακόμα και στην παράσταση. Θα ήταν πιο ωραίο αν μπορούσατε να παίξετε ως άλλος χαρακτήρας του Τιτάνα.
Είναι φοβερό
Είναι πολύ διασκεδαστικό
Δυσκολεύουν το 5ο τουρνουά
Υπέροχο μέχρι να το διαγράψω λίγο 😪😪😪
3 μέρες παίζω αυτό και ακόμα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. #BlackMantaisBeast #OP
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ
Μια μέρα όταν ήθελα να το παίξω δεν θα έβγαινε θα έδειχνε απλώς τη φιγούρα του μικρού κοκκινολαίμη και μετά απλά έμενε μαύρος... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ!!!!!!!! Ω, τότε θα έπρεπε πάντα να το απεγκαταστήσω και μετά να το κατεβάσω για να λειτουργήσει, αλλά μερικές ώρες μετά την αναπαραγωγή του θα έκανε το ίδιο πράγμα😭😭😭😭😥😥😥😵😵😵😭😭😭
Φοβερό παιχνίδι. Το αγαπώ. #greatestgameever
Σπατάλη χρημάτων. Γνωρίζει την πρώτη μάχη
Είναι δροσερό
Καλό υποθέτω, αλλά όταν προσπαθώ να πιάσω το μαξιλάρι για να ολοκληρώσω την αποστολή, δεν θα με αφήσει να το αρπάξω και δεν θα με αφήσει να ολοκληρώσω την αποστολή και με εκνεύρισε, παρακαλώ φτιάξτε το συντομότερο δυνατό
Κάντε μου επιστροφή χρημάτων
Υπέροχο παιχνίδι για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας dc carecters
το ίδιο χρειάζεται πρόσβαση στο αρχείο obb. παρακαλώ διορθώστε
Συνέχεια... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ANDROID!;Η ποιότητα του παιχνιδιού είναι καλή, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουν λίγο περισσότερο και για μεγαλύτερα παιδιά.
Γιατί να προσθέσετε τους έφηβους τιτάνες του Justice League αλλά όχι τον Μπάτμαν; ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Teeny Titans - Teen Titans Go Strategia pff
ΟΧΙ 👎 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Βαρέθηκα αφού τελείωσα το παιχνίδι, παίρνοντας πολύ χώρο αποθήκευσης και απλώς χάναμε χρήματα
Το λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και λατρεύω ειλικρινά το παιχνίδι σε στυλ Pokemon. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που έχω. Βρήκα και τις τρεις κάμερες ασφαλείας (για να αποδείξω ότι ο Gizmo είναι ένοχος), αλλά δείχνει μόνο ότι βρήκα δύο. Έψαξα τις τοποθεσίες για επαλήθευση και επέστρεψα στα μέρη, αλλά δεν υπήρχαν άλλες κάμερες ασφαλείας. Διορθώστε το. Ευχαριστώ!
Teeny Titans - Teen Titans Go! Strategiya asy