Post by grounoutittidi on Mar 15, 2022 8:44:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood paljude vastupidavuse jaoks ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Vaata kohta jubeldad ake
Ee... ma andsin sellele 3 tärni, sest mängus pole midagi teha ja BEN ON NII LAISK!!!aga jooki on lõbus... ma arvan, aga Hank, Angela ja Tom on paremad riided7 mängud.🤔🙂
Talking Ben Unterhaltung czzk
See on lõbus mäng naljakate jookidega ja telefon on samuti väga lõbus
See on tore, kuid see pole nauditavam
Ben on nii armas ja tal on palju kaamereid
näitab narkootikume. lapsed mängivad seda mängu. kustuta see. sellest ei tohiks asja olla
See oli nii naljakas mäng, kas sulle meeldib see on hea mäng, mis sulle meeldiks ma armastan sind, aga see on minu jaoks liiga värviline, ta ütleb alati telefoniga rääkides Ben, et sul pole seda
See on meie jaoks väga lõbus
Talking Ben the Dog Забава vwdz
Mäng on kole Võite mõelda selle parema värskenduse peale
Ma ei saa keemias midagi segada. Mulle meeldiks saada värskendusi selle kohta, kus mängu alustamisel see keemia annab.
Ma kardan seda mängu tõsiselt, sest 1.tema silmas on mees ja 2. Ta näeb kole välja ja on kõige jubedam kui kõik teised ma ei soovita seda mängu üldse😱😱
See on hea, kuid ma kuulsin mõnda arvustust, millel oli 1 tärn, kus öeldi, et Beni silmis on mees, ja mõned arvustused rääkiva ingveri kohta ütlesid, et nad tegid ekraanipilti ja nägid oma silmis meest. Mõned olid mängu alla laadides õnnelikud samamoodi nagu rääkiv angela. originaal) Keegi ütles, et ta ÜTLES, et olen teie ukse taga, nad katkestasid kõne angela helistas uuesti, kuid nad keeldusid, kuid ma arvan, et rakenduses ütles angela mitu korda, et olen teie ukse taga
Ma ei leia videot, kui saadate selle galeriisse Ma ei tea, millisesse galeriisse see läheb, kuid minu telefonis ei olnud midagi ja kui proovite seda meili saata, saadab see neile ainult lingi, mis neile ütleb kuidas rääkida Ben see tegelikult ei saada filmi. Tegin filmi, mille oma tütrele saata, ta sai vaid Benile kõneleva reklaami, et ta selle alla laadiks, nii et see ei avaldanud mulle suurt muljet. See on lõbus ..aga rohkem inimesi tahaks seda, kui nad näeksid temaga tehtud videot. 👎
Kui ma alustasin, öeldi ja ma tsiteerin "et mul oleks juurdepääs mikrofonile", kuid see rakendus oli väga visandlik, kuna see on väga vaikne ja see, kuidas koer teile naeratab, on see kuidagi jube, nii et ma ei meeldi, kui see on väga visandlik. see, kuidas koer välja näeb ja ma nõustun ppl-ga, on see rakendus spioon... Ps Ärge hankige seda rakendust☹️☹️☹️☹️
Ei, see on okei, aga mul hakkas järgmise 5 minutiga igav, ilma liialduseta
Väga lähe mäng, kuid telefonis kui ben räägib siis paneb jama:| kuid siin häkker.
Ok, see rakendus on hirmutav. koer on kole. kui paned ta telefoni vastu võtma, kui sa ei räägi, paneb ta toru maha, see tähendab, et ta kuuleb meid. ja ta jälgib meid läbi kaameraaugu. ja ka kui küsid talt telefonis olles küsimuse, näiteks kui ütled: "kas tapad mu" või "kas sa tead, kus ma elan", siis ta ütleb jah 😳😳😳 ja midagi pole teha. kõige caca-rakendus üldse. ära laadi alla. 🥲🥲🥲
Väga meelsis
Talking Ben the Dog Hordiq kqr
See on lõbus mäng, kuid mõne minuti pärast sain väikese laua, aga mulle meeldib see... See pole minu jaoks halb😊
see oli nii igav, et sul pole tõesti muud teha, kui klõpsata, et panna ta midagi tegema, nii et ära saa aru ja tee palju lisasid.
A.m.a.z.i.n.g telefonikõnede, jookide ja tema kandmisviisi jaoks. Kuid ma arvan, et tema jook ei ole hea, vähemalt jookide valmistamine erineb Angela tomist ja Hank Ben on varsti ukse ees ... vabandust, jumalik.
Talking Ben the Dog Hordiq kqr
Poisid, ma tean, et see on teie jaoks hea, kuid tegelikult ei kõla see nii, nagu ma arvan, et palun vaadake teda, ta on peatunud, nagu tal oleks nagu küüned, ja tegelikult on see lahe, aga ärge mänge alla laadige, sest nad võivad tegelikult jälgida teie aadressi või üritavad meeldida, seda on raske seletada, lihtsalt ärge laadige seda mängu alla, ma olen nii nii hirmul ja kui te saate vaadata, võite vaadata, võite saada palju haiget ja võite saada ohtlikuks, nii et palun
Okei
See mäng pole halb, ma tahan osa 2, sest Like Its Ben istub toolil, sööb röhitsedes ja teeb asju, mida ma soovin Nagu Hank Tom ja Angela Ginger on nagu see mäng Btw 1 ja 2
rakendus on parim, mis on lõbus, sest saate teha teaduslikke jooke, nagu võib-olla ühel päeval saate Lakeside'is koolis töötada
See on hirmutav, kui telefoniga suhtled, reageerib see tõelisele ja naeratus on mängides hirmutav. Andke turvalisuse huvides võltsvanus ja katke kaamera
See on hea mäng
Mulle meeldib see isegi siis, kui sa ei oska jooke teha
Se nii hea mäng
See rakendus on vastik. Mulle meeldib, et kõik 7 mängud aktsepteerivad seda. Meil saavad joogid nii ruttu otsa.😠😬😡😖
See mäng on kell 3 öösel nii jube ja kole, et see tuleb päriselus!!!
Talking Ben the Dog பொழுதுபோக்கு jog
Ma vihkan seda mängu, sellel pole isegi minimänge, lihtsalt teiste mängude reklaame. Kõik, mida ta teha saab, on kemikaalid, mida peate oma tegeliku raha eest ostma. HALVEM MÄNG KUNAGI
Talking Ginger Giải trí qwt
Aitab reklaamidest ja hüpikakendest, tüütu rämps ületab selle lõbususe.
No siin saab ägetaid asju teha
Soo, kui ma jookikohta läksin, oli tal CREEPY SMILE ja kui ma esimest korda jookikohta läksin, oli asi, mis ütles, et tahan uut BFF-i allalaadimist Angela 2 KOHE ja see oli üsna kahtlane, nii et ma kustutasin selle
See pole okei, sest rääkiv Ben helistab sulle kell 3 öösel.