Post by grounoutittidi on Mar 15, 2022 8:59:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Tricks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Tricks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije za številne ključe ▞▞▞
▞▞▞ Math Tricks 2022 version ▞▞▞
To je dobro, vendar za spletno igranje za več igralcev vprašajo Google račun, vendar po odobritvi mojega računa ni spletne konkurence. Samo sprašujejo moj račun za goljufijo. Fantje, prosim, ne dovolite dostopa do vašega računa
Nadležen. Ne dovoli vam, da gladko zapustite aplikacijo - radi sprejemate telefonske klice. Slabo oblikovano, ne obremenjuj se.
Ta aplikacija je vau! je za vsakogar in je preprosto zabavno.
Lepo je, vendar lahko razloži kaj bolj podrobno
Precej dobra aplikacija. Je zahtevna in informativna.
Denar je bil bremenjen z mojega računa in še vedno nimam dostopa do pro različice te aplikacije..... Odvratno
Je enostaven za uporabo in vam pomaga enostavno izračunati številke
Prej je bilo bolje, saj je zdaj neprekinjeno preveč oglasov ...
najslabša aplikacija na svetu😆
ni mi všeč
To res pomaga videti, kako hiter sem v mentalnem kalkulatorju
Kupil sem različico Pro in moj denar so odšteli, vendar ne morem prenesti pro različice. Prosim za pomoč
Kul, ampak lahko bi bilo bolje
Buff turrets tgbt feb
Plačano, vendar nisem dobil pro različice
開心鬥地主 - 撲克棋牌、十三水、老虎機、線上真人一秒開局 Картярські oald
Odlična aplikacija. Moj otrok se iz tega nauči toliko trikov. Vredno kupiti.
Včasih je bilo zelo dobro, zdaj je vse plačano.
dobro
Nadaljujte z odvračanjem pozornosti
Aha hai
Uporabniku morate dodati dosežek, da dokonča in zasluži nekaj kovancev. drugače pa je dobro.
Prepričan sem, da se boste strinjali: ko gre za matematiko, ne morete biti preveč zapleteni. Prepredenost je nedvomno plus (tudi minus, množenje, deljenje itd.). Ko se boste začeli učiti teh pametnih bližnjic, boste videli vse vrste drugih načinov za lažjo matematiko. Sčasoma se bo vse postavilo na svoje mesto, skrivnosti vesolja se vam bodo razkrile in izvzeti boste iz zakonov fizike – kar VSE olajša. Ampak nekje je treba začeti. Ta aplikacija je dobro mesto.
Dobro in čudovito 👌👌👍😀
Res neverjetno delo👍👍👍😀 Dobri triki s ponavljajočimi se vprašanji .......
Zelo težko za normalne ljudi.
Ni dobro, ker s pomočjo te aplikacije ne morem rešiti svojih težav
Neverjetna aplikacija za ljudi, ki želijo miselno izračunati na zadrgo..
Aa
Kakšna čudovita kreacija je to! Popolnoma sem presenečen nad vsebino, ki je bila na voljo v tej aplikaciji... Priporočam to aplikacijo tistim, ki se pripravljajo na tekmovalne izpite, kot je bančništvo in kjer je potrebna matematika hitrosti, jo morajo takoj preizkusiti...👍👍👌👌
To je koristno
Ta aplikacija je najboljša od vseh aplikacij
Fantje!! Ne razumeš!! Ni trikov. Samo časovno določeni mentalni izračuni.
Všeč mi je, ker trenira moje možgane ☺☺
Včasih sem vadil s peresom in papirjem in ta metoda je bila zelo dolgotrajna. Toda ta aplikacija je spremenila vse. Prihrani moj čas in trud. Dvignila mi je samozavest. Zajema vse vrste izračunov. Počutil sem se srečen, ko sem vedel, da zajema tudi izračun odstotkov. Funkcija izračuna časa je tudi lep način za povečanje hitrosti. Hvala razvijalcem.
Trucos de Matemáticas Educación cos
Upoštevajte, da bi to lahko prikazovalo zlobne oglase, ki vam izpraznijo baterijo. Odstranjeno po nasvetu medijev.
Dobro, vendar potrebuje zapletene izračune. Zelo dobra aplikacija, vendar so oglasi vmes
Zelo uporabna aplikacija za izboljšanje vaše hitrosti in ohranjanje spominov na tabele ......
Trucchi matematici Istruzione enwk
Res je zelo nevarno, zato nisem dobro padel
Všeč mi je ta aplikacija, prikazuje trike za uporabo
V skladu s to aplikacijo lahko uporabite metode za izračun določenih številk.
Potrebuje posodobitev. Ta aplikacija je še vedno odlična, če se želite naučiti tabel. Odlična aplikacija za kandidate za tekmovalne izpite. Imam nekaj predlogov, da bi morali imeti posodobitve za ulomke v odstotke in obratno za ulomke po srčnih metodah, tako da nekaj takega
Zelo uporabna aplikacija za otroke.
Všeč mi je ta igra, ker je ta igra pomembna za tiste učence, ki so šibki pri matematiki